ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΑΚΟΣ BCCSDip.DogBhv

Οι σκύλοι μας μιλούν. Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους θα πρέπει να τους κατανοήσουμε. Να μάθουμε πως σκέφτονται και πως μαθαίνουν. Δεν χρειάζεται βία, φωνές και ουρλιαχτά. Υπάρχει πολύ πιο εύκολος τρόπος.

Τηλέφωνο για ραντεβού (10:00 - 18:00) : 6947 071 082 / Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ο Δημήτρης Κοτάκος BCCSDip.DogBhv, είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων.

Διπλωματούχος του  Βρετανικού Κολεγίου Κυνολογικών Σπουδών. Αποφοίτησε με έπαινο στην "Συμπεριφορά Σκύλων", Advanced Canine Behaviour Diploma

Το 2015 αρχίζει αποκλειστική συνεργασία με τον με τον Δρ. Χρήστο Καραγιάννη (www.behaviour.gr), τον πρώτο Έλληνα κτηνίατρο ειδικό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς και έναν από τους 35 κτηνίατρους στην Ευρώπη με την ειδικότητα αυτή. H ευρωπαϊκή ειδικότητα του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων συμπεριφοράς είναι αναγνωρισμένη από όλες τις Ευρωπαικές χώρες και είναι ο ανώτερος επαγγελματικός τίτλος που μπορεί να αποκτήσει ένας κτηνίατρος. 

 

 

Διδάσκει στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Ζώων Συντροφιάς www.petsproacademy.gr, στο τμήμα «Δίπλωμα Εκπαίδευσης και Συμπεριφοράς Σκύλου»  

  

 

Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Συμπεριφοράς Σκύλου & Γάτας, www.drkaragiannis.gr. 

 

  

 Μέλος της ομάδας "Sam's Field Trainers Teamwww.cosmospet.gr 


 

Το διάστημα 2015-17 συμμετείχε στην Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης K9 SAR, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ως Επιστημονικός Συνεργάτης.


 

 

 Είναι ιδρυτής του, www.livingwithdogs.gr και αποκλειστικός συνεργάτης των thefrog.gr και petnav.gr

 

 

 

 

Social Media:

Τηλέφωνο για ραντεβού (10:00 - 20:00)

6947 071 082